maandag 15 oktober 2012

Moedernamiddag

Vanmiddag konden de mama's (en oma's!) van de kinderen uit 3A en 3B langskomen om een babbeltje te doen met mij en juf Annemie. Zo'n namiddag wordt regelmatig georganiseerd zodat we jullie op de hoogte kunnen houden van wat we doen of verwachten in de klas. Jullie kunnen dan ook vragen stellen aan ons, of eens een leuk babbeltje doen over de kinderen, ...

Vandaag vertelden we hoe je je kinderen kan helpen bij het huiswerk, hoe we verwachten dat er gestudeerd wordt, waarvoor onze kladschrift gebruikt wordt, ... De mama's die er niet bij kunnen zijn, kunnen vanaf morgen in de agenda lezen wat er besproken werd. Alle leerlingen krijgen immers een blaadje met extra uitleg.

Bedankt aan de mama van Zidane en Mehdi en aan de oma van Victor om langs te komen! Hopenlijk kunnen de andere mama's volgende keer ook eens langskomen! Het is een zéér gezellig babbeluurtje met een tasje koffie en je bent dan weer wat meer op de hoogte van het reilen en zeilen in de klas! Laat je zeker niet afschrikken door de taal (je bent niet de enige, en wij doen ons best om alles zo goed mogelijk uit te leggen) of door kleine broertjes of zusjes waar je op moet passen (die neem je gewoon mee, wij zorgen voor speelgoed). Iedereen is welkom!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten