zaterdag 13 oktober 2012

Koekendoosjes

Een tijdje geleden maakten wij zelf een koekendoosje in de klas. Zoals jullie weten, nemen wij onze koeken mee in een doosje naar school (en dus niet in het papiertje). Dat is beter voor het milieu! Mama en papa zijn daarvoor misschien een speciaal doosje gaan kopen. Maar ... Eigenlijk hoeft dat helemaal niet! Je kan zelf héél gemakkelijk een mooi doosje maken. Met een botervlootje, een doosje van de slager, ... bijvoorbeeld.

In onze klas kreeg iedereen een potje waar de slager zijn slaatjes in verpakt. We kleefden er een sticker op met onze naam en versierden het doosje met leuke stickers. Dit doosje staat altijd op onze bank. Wanneer we héél flink zijn, verdienen we een letterkoekje dat we in ons koekendoosje verzamelen. Nadien mogen we die koekjes opeten. Soms eten we zelfs een letterkoekje tijdens de lessen, bijvoorbeeld voor we een toets gaan maken. Want van letters eten wordt je misschien nog slimmer!



Victor en Laura zijn al héél flink geweest! Kijk eens hoeveel koekjes ze al verzameld hebben! Proficiat!


Gisteren kwam juf Agnes controleren of we wel in orde waren met onze koekendoosjes. Trots lieten we onze mooie doosjes zien! Juf Agnes en haar klas keken mee en zagen dat het goed was!



We verdienden een dikke duim ennnnn ... Ze vertelden ons zelf dat we de beste doosjes van de school gemaakt hadden! Goed gedaan 3b!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten