zaterdag 8 december 2012

De zak van Sinterklaas

Gisteren kwam Sinterklaas langs op onze school! Juf was misschien toch niet zo braaf geweest dit jaar, want zij kreeg enkele microben en ziektekiemen in haar schoentje... Maar de deugenieten van 3b kregen een zak vol cadeautjes!

Over die zak gesproken.. Die waren we al enkele dagen kwijt, en samen met de klas gingen we op onderzoek! In de klas, in de refter, ... Zelfs tot op de speelplaats en in de tent van de Zwarte Pieten gingen we zoeken! Maar hij was spoorloos, werkelijk nergens te vinden! Gisteren dook hij natuurlijk opnieuw op! De Zwarte Pieten hadden hem meegenomen en vol cadeautjes gestoken! Kijk eens wat wij allemaal gekregen hebben!


Een cd-speler (eeeeindelijk, nu moeten we die niet elke keer gaan lenen in een andere klas!), enkele boeken van Geronimo, tekenboeken en een liedjescd! Vandaag was juf (na een groooote spuit) opnieuw in de klas en we hebben meteen enkele cadeautjes uitgetest! We staken de cd in de cd-speler en gingen lekker uit de bol! We vierden een echt feestje in de klas! Dat mag ook al eens!





Geen opmerkingen:

Een reactie posten